Category Archives: Spis dig til større barm gratis dating uden betaling

Blødning efter samleje ved graviditet dating 40 plus

Siden begyndelsen i har tusindvis af mennesker fundet kærligheden her på 40plus, den største danske datingside dedikeret til mennesker over. Blødning er mildest talt ikke lige det, du forbinder med en graviditet. Kommer der pletblødning, for eksempel efter du har haft samleje, er det. Efter min kæreste og jeg har haft samleje her til morgen har jeg haft lidt er i din graviditet, men ellers kunne det jo også være "tegn- blødning ".

Blødning efter samleje ved graviditet dating 40 plus - var moden

Medicin Apotekerne i Danmark står bag apoteket. Man kan tolke det som en form for tilbageholdt menstruation. Det er en lille, frisk blødning, der ofte viser sig samtidig med, at slimproppen i livmoderhalsen løsnes, og blodet kan derfor være blandet med slim. Nu ved jeg ikke hvor langt du er i din graviditet, men ellers kunne det jo også være "tegn-blødning", som et eller andet sted siger at fødslen er på vej, men der kan vist gå op til et par uger fra blødning til fødsel. En ganske lille blødning i starten af graviditeten, måske blot en pletblødning, er ofte ufarlig. LÆS OGSÅ: Av, min graviditet Blødningen kan opstå helt uprovokeret eller komme, fordi du har haft samleje eller løftet noget tungt.

Blødning efter samleje ved graviditet dating 40 plus - Ifølge

Har selv prøvet det et par gange. Læs mere Graviditetstegn og - beregning Er du blevet gravid og hvornår har du termin. Hvad kan man selv gøre ved blødning under graviditeten?

Videos

Stress, Portrait of a Killer - Full Documentary (2008)

0 responses to “Blødning efter samleje ved graviditet dating 40 plus

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *