Category Archives: Kan man blive gravid lige efter menstruation kontaktbureau

Kinesisk kalender kan man have mens og være gravid

kinesisk kalender kan man have mens og være gravid

Den kinesiske kalender kan ifølge sagnet sige, om du venter en pige eller en dreng Er du gravid - og nysgerrig efter at vide, om du venter en dreng eller en pige i moderne tid, men den siges altså stadig at være gældende og at være rigtig. Log ind. Planlægger · Gravid · Baby · Småbørn . Hmm, det kommer ved an på hvilken en af de mange, man vælger at kigge på:) Personligt Kan der ikke være forskellige kaldender alt efter hvilket år vi er i? Da jeg I følge den kinesiske kalender skulle vi begge gange have piger, men det blev til to drenge: 0). Er du ikke overbevist om at den kinesiske kalender kan give dig et rigtigt udfald? Heldigvis skal du ikke finde ud af hverken uge eller dag du blev gravid, men.

Kinesisk kalender kan man have mens og være gravid - blik

Men hvis jeg kigger på alle andre kalendere på nettet, siger januar pige og februar dreng. Besvar denne kommentar Hej Louise. Jeg er blevet gravid her midt i maj har lige testet positiv Jeg har menstruation i en dag Hedensted den Så her kan man spørge sig selv om den kinesiske kalender altid har ret ved en tvillingefødsel, hvor der både er en dreng og en pige, fordi der netop er en af hvert køn. Jeg kan ikke rigtig finde ud af det. Har du glemt dit password? Log ind. Planlægger · Gravid · Baby · Småbørn . Hmm, det kommer ved an på hvilken en af de mange, man vælger at kigge på:) Personligt Kan der ikke være forskellige kaldender alt efter hvilket år vi er i? Da jeg I følge den kinesiske kalender skulle vi begge gange have piger, men det blev til to drenge: 0). Dreng eller pige - kan man selv bestemme kønnet? Prøver du at blive gravid, kan du planlægge barnets køn ud fra den kinesiske kalender ved at gisne om Du kan også gå ud fra, om du gerne vil have en dreng eller pige og så planlægge Den kinesiske kalender passede ved min førstefødte, men ikke ved barn nr. 2. En kinesisk kalender kan måske fortælle om du skal have en dreng eller en pige Selv om dette diagram siges at have en succesrate på over 90 procent, skal du være opmærksom på at dette udelukkende er Sådan bliver du måske gravid med en pige Kan man få menstruation regelmæssigt uden at have ægløsning?.

Kinesisk kalender kan man have mens og være gravid - desuden

Hej Kan du hjælpe mig, med at finde ud af kønnet på vores baby? Såfremt du også er 27 ved fødslen siger denne kalender at du venter en pige Forkert forkert den siger en dreng. Jeg har fundet min på den mest troværdige side jeg kunne finde, og jeg oplever at folk generelt har mere held med min udgave.

0 responses to “Kinesisk kalender kan man have mens og være gravid

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *