Category Archives: Bliv en haj hvad koster dating dk

Ligestilling i hjemmet mødestedet

ligestilling i hjemmet mødestedet

Mødested for anbragte udenfor hjemmet med tilbud om støtte, personlig og stærkt svagsynedes interesser for herigennem at sikre ligestilling med andre. » Ligestilling skal ses som en vippe. Så længe der ikke er ligestilling i hjemmet, får vi det heller ikke på arbejdsmarkedet,«siger hun. Ligestilling i hjemmet giver flere skilsmisser. I Norge viser ny undersøgelse, at jo mere kvinder og mænd deles om de huslige pligter, jo større.

Ligestilling i hjemmet mødestedet - who

Ny rapport - mænds holdninger til at spise sundt - Læs artiklen    HER I forbindelse med Men's Health Week præsentres disse to undersøgelser: "Mænd, fællesskab og trivsel" - se  HER og  HER og "Mænd i Mænds Mødesteder" - se  HER og HER   Mændenes sundhedsuge får en stor plads på Folkemødet med hele 9 arrangementer. Ny forskning: Muligheder for at forudsige prostatakræft LÆS og LÆS Ny bog om drenge, følelser, krop og pubertet af Christian Graugaard.

Videos

4 Myter om ligestilling ligestilling i hjemmet mødestedet For regeringen handler ligestilling ikke om at tvinge kvinder og mænd til at gøre noget andet .. der udsættes for vold i hjemmet. .. Minister for ligestilling besøger “ Mødestedet for udenlandske prostituerede” på Vesterbro. Ligestilling er ikke, at vi skal være ens, men at vi er lige meget værd – og når et bevist, at mandens indsats i hjemmet på ingen måde skader tiltrækningen. men i stedet et mødested, hvor der skabes overskud og nærvær”. » Ligestilling skal ses som en vippe. Så længe der ikke er ligestilling i hjemmet, får vi det heller ikke på arbejdsmarkedet,«siger hun.

0 responses to “Ligestilling i hjemmet mødestedet

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *